Κυριακή 31.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα νέα του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων

27.09.2016 /

Το περασμένο τριήμερο 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν στην Νέα Μάκρη Αττικής οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας. Στις παιδικές εξοχές του δήμου Αθηναίων,  ένας χώρο που παρείχε ασφάλεια για την παραμονή μικρών παιδιών.  Ένας θεσμός που εδώ και χρόνια προσφέρει τα μέγιστα  για την ανάπτυξη αυτού του όμορφου αθλήματος. Ποδηλατικά σωματεία από όλη την χώρα συμμετείχαν με τις μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών. Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ήταν 396 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από όλη την Ελλάδα. Με λίγα λόγια αυτό είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας  για τις μικρές κατηγορίες.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ήταν από τις  πολυπληθέστερες ομάδες αφού  συμμετείχε με τα παιδιά  της ακαδημίας του. Πολλά από τα παιδιά της ακαδημίας μας συμμετείχαν σε αυτή την  σημαντική για την ανάπτυξη του αθλήματος ποδηλατική γιορτή. Την πρώτη ημέρα Παρασκευή το απόγευμα έγινε η άφιξη της ομάδας στις παιδικές εξοχές, αλλά και μια αναγνωριστική προπόνηση. Την δεύτερη ημέρα Σάββατο  όλα τα παιδιά  αγωνίστηκαν στην ατομική χρονομέτρηση και όσοι πέρασαν τα όρια χρόνου αγωνίστηκαν  το απόγευμα στο αγώνισμα 4cross (τετράδες που προκρίνονται οι δύο καλύτεροι). Την Τρίτη ημέρα έγιναν τα αγωνίσματα της αντοχής για παμπαίδες και πανκορασίδες και η δεξιοτεχνία για τις κατηγορίες ΜΙΝΙ.  Οι μικροί ποδηλάτες μας γέμισαν με πολλές όμορφες εμπειρίες καθώς γνωρίστηκαν και έκαναν φίλους  από όλη την Ελλάδα.  Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε πολύ καλές επιδώσεις από τους μικρούς αθλητές μας. Ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

Ατομική χρονομέτρηση  /Μίνι μικρά κορίτσια:  Ντάκου Εύα 13η , Σούλιου Κέλλυ  21η .

Ατομική χρονομέτρηση  /Μίνι μικρά αγόρια:  Ζιντζόβας Ντίνος 63ος.

Ατομική χρονομέτρηση /Μίνι μεγάλα αγόρια: Τσατσαρώνης Κώστας 34ος , Τυφαρίκης Άγγελος 47ος, Ιακωβάκης Χρήστος 55ος, Ποτήρης Νίκος 70ος,  Καρατζούνης Νίκος 74ος, Χρυσόμαλλος Νίκος 75ος, Ντάκος Αποστόλης 87ος .

Ατομική χρονομέτρηση παμπαίδων: Κουτσιβέτας Κώστας 74ος, Μίσιος Παναγιώτης 97ος .

Αγώνας 4cross  Μίνι μικρά κορίτσια:  Ντάκου Εύα 7η, ήταν  καλύτερη θέση από όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας.

Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μικρά κορίτσια:  Ντάκου Εύα 11η, Σούλιου Κέλλυ  21η .

Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μικρά αγόρια: Ζιντζόβας Ντίνος 52ος .

Αγώνας δεξιοτεχνίας Μίνι μεγάλα αγόρια:  Ντάκος Αποστόλης 14ος, Τυφαρίκης Άγγελος 19ος, Τσατσαρώνης Κώστας 31ος, Ποτήρης Νίκος 51ος , Καρατζούνης Νίκος 52ος , Ιακωβάκης Χρήστος 68ος , Χρυσόμαλλος Νίκος 70ος .

Οι χορηγοί της ομάδας μας βοηθάνε με τον δικό του τρόπο ο καθένας και αξίζει οι αναφορά τους: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr