Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μουσικό υπερθέαμα στο πνευματικό κέντρο από τον «Ασκληπιό»

30.03.2015

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση «Ω γλυκύ μου έαρ…», που διοργάνωσε ο λαογραφικός-χορευτικός όμιλος Τρικάλων «Ασκληπιός».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν δρώμενα, τραγούδια και χοροί του Πάσχα και της Άνοιξης από πολλές περιοχές της χώρας μας όπως Θεσσαλία, Ήπειρο, Θράκη, Ανατ. Ρωμυλία, Μέγαρα, νησιά, Δυτική Μακεδονία, ενώ ο «Ασκληπιός» βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον κορυφαίο ερμηνευτή Χρυσόστομο Μητροπάνο, για την ανεκτίμητη συνεργασία και ειλικρινή φιλία του με τον «Ασκληπιό» που χρονολογείται από το 1989 και για την μεγάλη του προσφορά στον λαϊκό πολιτισμό, τον οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια.

Η εκδήλωση είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας αυτές τις μέρες.

Να σημειωθεί ότι φέτος ο «Ασκληπιός» συμπληρώνει 33 συναπτά χρόνια ζωής, 33 χρόνια αδιάκοπης δημιουργικής λειτουργίας και προσφοράς στη διατήρηση και προβολή της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

 

Δ.Π.