Δευτέρα 20.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βίντεο με τη χαμηλή πτήση ελικοπτέρου του Λιμενικού στον Πλαταμώνα όπου τραυματίστηκε μία γυναίκα

29.10.2023 /

Μία γυναίκα τραυματίστηκε χθες το απόγευμα όταν ελικόπτερο του Λιμενικού πέταξε χαμηλά στην παραλία του Πλαταμώνα στην Πιερία, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα.
Η 42χρονη αλλοδαπή που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να απαιτηθεί περαιτέρω νοσηλεία.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τις στιγμές που το ελικόπτερο πετάει χαμηλά στην παραλιά και «σηκώνει» ομπρέλες και καθίσματα

Μετά το συμβάν, η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ενημερώθηκε για χαμηλή διέλευση ελικοπτέρου του Λιμενικού κοντά στο παραλιακό μέτωπο της ακτής του Πλαταμώνα στην Πιερία, που είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθούν ομπρέλες και καθίσματα μπροστά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν αμέσως στο σημείο ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Δίου-Ολύμπου Ν. Πιερίας για παράβαση του άρθρου 314 Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διατάξει αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναφορικά με το συμβάν.

[fbcomments]