Δευτέρα 16.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πίτα και διασκέδαση για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ

30.01.2017 /

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το μεσημέρι οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Ν. Τρικάλων «Άγιος Βησσαρίων», στο κέντρο «Memories Hall» στην Αγία Κυριακή.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Βασίλειος Μπαταγιάννης με χιούμορ καυτηρίασε τη κατάσταση που επικρατεί και τις περικοπές που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι αυτά τα χρόνια. «Πηγαίναμε με καρότσι στο σούπερ μάρκετ και τώρα γυρνάμε με καλαθάκι» είπε. «Η συμμετοχή μας στα φάρμακα έχει αυξηθεί, ενώ το νοσοκομείο φαντάζει με χρυσό κλουβί χωρίς όμως να έχει ούτε καναρίνια, ούτε στραγαλινά (εννοώντας τους γιατρούς), που έμειναν ελάχιστοι» τόνισε. Στην κοπή της πίτας ευχήθηκαν καλή χρονιά στους συνταξιούχους ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Β. Γιαγιάκος. Ακολούθησε γλέντι με δημοτική ορχήστρα.

Να σημειώσουμε πως για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Δ.Σ.: Δημήτρη Κοντογιάννη, Γιώργου Ρώσση, Δημήτρη Κατσιάνη, Δημήτρη Οικονόμου, Βασίλη Οικονόμου και Χρήστου Ρέντα.