Τετάρτη 23.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κοσμοσυρροή στην πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου

02.02.2017

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Art Gallery» πραγματοποιήθηκε απόψε η κοπή πίτας του Συλλόγου Κυνηγών Τρικάλων, καθώς και οι βράβευση παλαιών κυνηγών μελών του συλλόγου.

Ποιο τα βραβεία τους παρέλαβαν ο Κωνσταντίνος Γκιτέρσος από τον προϊστάμενο θήρας Νικόλαο Μανιό, ο Χρήστος Ζαραμπούκας από τον υπεύθυνο θήρας Δημήτριο Παπά και ο Αλέξανδρος Τσερεμές από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Ρουσιαμάνη. Επίσης βραβεύτηκαν οι Βασίλειος Γκουζιώτης, Χρήστος Νταϊλιάνας, Θωμάς Παναγιώτου, Αναστάσιος Παπαναστασίου και Νικόλαος Σάρρος, οι οποίοι δεν στάθηκε δυνατόν να παρευρεθούν και τα βραβεία τους θα τα παραλάβουν από τα γραφεία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Μηλίτσης αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την πολλή μεγάλη συμμετοχή τόνισε: «Ευχόμαστε ο καινούργιος χρόνος να σας δώσει αισιοδοξία και ότι άλλο επιθυμείτε. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρικάλων είναι ένας μεγάλος και δυνατός σύλλογος και ίσως ο πρωτοπόρος σε όλη την Ελλάδα στην απελευθέρωση θηραμάτων και τον εμπλουτισμό των βιοτόπων. Κατά την περσινή περίοδο απελευθερώθηκα 100 ορεινές πέρδικες, 2.200 φασιανοί, 2.000 ορτύκια και 110 λαγοί, είδη τα οποία θα απελευθερώσουμε σε μεγάλο αριθμό και με την λήξη της κυνηγετικής περιόδου. Ο σύλλογος μας διαθέτει δύο εκτροφεία, ένα λαγού και ένα ορεινής πέρδικας και πιστεύω τώρα με την συνδρομή του νέου προϊστάμενου θήρας κ. Νίκου Μάνιου, να επαναφέρουμε και την πεδινή πέρδικα. Όμως ο σύλλογος μας συμμετέχει ενεργά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι με φιλανθρωπίες και δωρεές. Στον χρόνο που μας πέρασε δωρίσαμε έναν υπολογιστή στο τμήμα όπλων της Αστυνομίας, αλλά και στην Π.Υ. όπου δωρίσαμε ως σύλλογος μια σειρά εργαλείων για το τμήμα διάσωσης».

Οι κυνηγοί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον χορό του συλλόγου που θα γίνει σύντομα.