Δευτέρα 06.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με μηνύματα η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων

02.02.2015

Την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο «Φρούριο» ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων, μέλος της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος)

Η πρόεδρος κ. Ειρήνη Πετράκη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, κυρίες Β. Μπακάση, Α. Παπαγιαννοπούλου, Δ. Τσιοτινού, Ρ.Γκάνια, Μ.Ζώη στο μήνυμα τους έκαναν λόγο πως  το μήνυμα της εκδήλωσης, πέρα από τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και την αναψυχή και διασκέδαση, ήταν και είναι ότι χρειάζεται όλες οι γυναίκες να συστρατευθούν στο σύλλογο, να είναι μάχιμες και δυναμικές, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμα πιο δύσκολες. Για αυτό χρειάζεται να διεκδικούν τα δικαιώματα τους, να αντιστέκονται και να παλεύουν για να εμποδίσουν την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της υγείας, να διεκδικούν σταθερό δικαίωμα στην εργασία και να ξέρουν πως το μέλλον μας δεν είναι αυτό που μας ετοιμάζουν, δεν θα πετύχουν ανάκαμψη των κερδών τους οι μονοπωλιακοί όμιλοι με το δικό μας αίμα, με τη δική μας τη ζωή, κατέληξε η κ. Πετράκη.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ καλό και θερμό κλίμα μεταξύ των γυναικών που παραβρεθήκαν, ενώ διασκέδασαν με αγαπημένα τραγούδια που απέδωσε λαϊκή ορχήστρα.

Δ.Π.