Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Την πίτα έκοψε χθες η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων

20.02.2017 /

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες το πρωί η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου “Πανελλήνιον”, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων, καθώς και πολλών Τρικαλινών ποντίων.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων, κ. Κοσμάς Αποστολίδης στάθηκε στις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που έφυγε.

Όπως είπε “η ανταπόκρισή σας σε κάθε μας κάλεσμα, μας γεμίζει με το απαραίτητο κουράγιο για τη συνέχιση αυτών των προσπαθειών. Κύριες και κύριοι,Πριν από λίγες ημέρες αποχαιρετήσαμε το 2016, μια χρονιά που άφησε πίσω της πολλά προβλήματα, μεγάλες δυσκολίες και πολλές εκκρεμότητες. Η ανασφάλεια είναι το αίσθημα που κυριαρχεί στον κόσμο. Μέσα σε όλο αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, ο Σύλλογός μας, όπως πιστεύω και όλοι οι άλλοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, παλεύει να παραμείνει μια όαση πολιτισμού, παλεύει να παραμείνει όρθιος. Στην προσπάθεια αυτή είναι συνεχώς δίπλα μας η Εκκλησία και η Τοπική  Αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως εσείς, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας. Σήμερα όμως είναι μέρα γιορτής, ας τη χαρούμε αφήνοντας για λίγο   τις στεναχώριες και τα άγχη μας. Με τις ευλογίες της Μητέρας Εκκλησίας μία νέα χρονιά ξεκινά και κάθε νέο ξεκίνημα φέρνει τις δικές του  προσδοκίες   και   ελπίδες.   Ας   προσπαθήσουμε   όλοι   μαζί,αναλογιζόμενοι τόσο τις ατομικές, όσο και τις συλλογικές ευθύνες και υποχρεώσεις μας , να δημιουργήσουμε  τις απαραίτητες συνθήκες για την ευημερία και την πρόοδο της χώρας μας”.

Και πρόσθεσε : “Εύχομαι το 2017 για τον καθένα σας να είναι ευλογημένο, γεμάτο χαρά και ευτυχία, και στην κοινωνία μας να κυριαρχήσει η ειρήνη, η πρόοδος,η πραγματική ανάπτυξη και ευημερία και να πρυτανεύσει η λογική”.

Ε.Κ.