Τρίτη 28.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου

14.02.2023 /

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή βασιλόπιτας του  Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου την Κυριακή 12/2/2023στην αίθουσα του Φρουρίου.Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς όπως η διοργάνωση της κοπής βασιλόπιτας πέραν από τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα, επιτελούν ένα σημαντικότατο ρόλο στην κοινωνική και  πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον  αυτή η εκδήλωση συνδέει το παρελθόν του τόπου με το παρόν και δίνει μια ευοίωνη προοπτική για το μέλλον.

Οι Κρανιώτες/Κρανιώτισσες και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να ανταμωθούν, να μιλήσουν για το χωριό τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν τραγούδια του τόπου τους. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από τετραμελή ορχήστρα.

Την εκδήλωση τίμησαν, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέτας μέσω της συζύγου του κας Ειρήνης  Καραγκούνη,  οκ. Σάκης  Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ.  Ντίνος Μπάρδας, ο κ. Αβραμόπουλος, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων, ο κ. Παπαχρήστος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Χρήστος Ζαραμπούκας,  εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, υποψήφιοι βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοικαι άλλοι επίσημοι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα λευκών ειδών «ΑΝΕΣΙΣ», το κατάστημα με δερμάτινα είδη κ. Γιάννη Μπάρδα καθώς και το βιβλιοπωλείο «ΜΑΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» της κ. Βούλας Παπαντώνη – Σελέκου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς εύχεται σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και καλή χρονιά.

 

smart

[fbcomments]