Κυριακή 03.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με ρυθμούς… χελώνας προχωρά η πισίνα στον Αη Γιώργη

09.06.2021 /

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, μπορεί από τότε μέχρι σήμερα να είδαμε ένα σωρό δελτία τύπου (το παιχνιδάκι της δημοτικής αρχής), όμως πισίνα στον Αη Γιώργη δεν είδαμε, πόσο μάλλον νερό μέσα σε αυτή…

Οι εργασίες φαίνεται να ξεσκάλωσαν και αυτές τις ημέρες τα συνεργεία του εργολάβου έπιασαν δουλειά όπως βλέπεται και στη φωτό.

Τώρα να θα προλάβετε να βουτήξετε φέτος… μάλλον όχι, του χρόνου και να δούμε, γιατί ίσως να περιμένουμε τις εκλογές…

Σύμφωνα με την μελέτη, οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου, επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της πισίνας. Θα γίνει πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής, θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.

Τα μισά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τα άλλα μισά από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Για το νέο αυτό κολυμβητήριο θα γίνουν επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, δίκτυα και υποδομές, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της νέας πισίνας.