Παρασκευή 17.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πινελιές με… «Αγάπης Φως»

10.12.2018

Έκθεση από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροτεχνίες, μικρά έργα ζωγραφικής, κοσμήματα, εικαστικές κατασκευές και είδη διακόσμησης.

Αυτά είναι μερικά από τα δημιουργήματα που θα βρει κανείς στην χριστουγεννιάτικη αγορά με τον τίτλο «Αγάπης Φως» που διοργανώνει ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων, με αποκλειστικό σκοπό όλα τα έσοδα από την πώληση να αποδοθούν στον οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Η έκθεση άνοιξε χθες στο Μουσείο Τσιτσάνη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Μαζί με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των 42 μελών διατίθεται επίσης και το παιδικό βιβλίο «Το μυστικό της Φεγγαρόπετρας», το οποίο γράφτηκε από την Νηπιαγωγό-μέλος του Συλλόγου Ευαγγελία Γκούμα για την ενίσχυση του έργου της Κιβωτού.

Το Σάββατο δε, θα επισκεφθούν την αγορά τα παιδιά της «Κιβωτού» από το Βόλο με τους συνοδούς τους και ο Σύλλογος ετοιμάζει μια μικρή μουσική εκδήλωση για την υποδοχή τους.

Με σύνθημα «νοιάζομαι και συμμετέχω, στηρίζω την Κιβωτό του Κόσμου», τα μέλη του Συλλόγου -που επί σειρά ετών καλλιεργούν έμπρακτα τον εθελοντισμό και το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς- καλούν τον κόσμο να ανταποκριθεί, γιατί μόνο έτσι η πρωτοβουλία τους μπορεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Νικολέττα Μούκα