Τετάρτη 23.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εγινε και αυτό!!! Επεσε το ταβάνι του γραφείου της κοινότητας Πηγής

29.09.2020

Απίστευτο κι όμως συνέβη και αυτό, να πέσει το ταβάνι του κοινοτικού καταστήματος Πηγής και μάλιστα λίγο πριν την συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας. Ο πρόεδρος του χωριού καταγγέλει την δημοτική αρχή για την αδιαφορία της παρά τις οχλήσεις που έχει δεχθεί.

«Η Κοινότητα Πηγής καταδικάζει απερίφραστα την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής Πύλης , η οποία καίτοι έχει επανειλημμένως ενημερωθεί τόσο προφορικώς , όσο και εγγράφως για την σοβαρότητα της κατάστασης, εντούτοις δεν έχει προβεί σε καμιά απολύτως ενέργεια μέχρι και σήμερα για την επισκευή της στέγης του Κοινοτικού Γραφείου Πηγής.
Δυστυχώς , μεσημβρινές ώρες της 28-09-2020 και λίγες ώρες πριν το καθορισμένο Κοινοτικό Συμβούλιο , τμήμα από το ταβάνι κατέρρευσε στο εσωτερικό του κτηρίου ακριβώς στο σημείο όπου θα καθόταν οι κοινοτικοί σύμβουλοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Με λίγα λόγια από καθαρή τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα ενώ κατά την προσέλευσή μας γίναμε μάρτυρες μιας αποκρουστικής εικόνας που δεν συνάδει σε δημόσια κτήρια .
Εύλογα αναρωτιόμαστε, η σωματική ακεραιότητα των Κοινοτικών Συμβούλων είναι δευτερευούσης σημασίας;
Η επισκευή-αντικατάσταση μιας σκεπής ενός κτηρίου 50 τετραγωνικών πόσο χρονοβόρα είναι από οικονομικής και γραφειοκρατικής άποψης;
Είναι ντροπή το 2020 να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα αιρετών προσώπων μέσα στο Κοινοτικό Γραφείο που αποτελεί το κύτταρο του Δημοκρατικού πολιτεύματός μας.
Επιτέλους, ενεργήστε βάσει του αποφθέγματος ‘κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν” και όχι βάσει της λαϊκής ρήσης “και αύριο μέρα είναι”.
Κατόπιν αυτού του συμβάντος, δεν ζητούμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον από την Δημοτική Αρχή Πύλης την άμεση επισκευή της στέγης του Κοινοτικού Γραφείου Πηγής.

(Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του Κοινοτικού Γραφείου καθώς και τα πρωτοκολλημένα έγγραφα που έχουν αποσταλεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο προς το Δήμο Πύλης το Νοέμβριο του 2019 και τον Μαϊο του 2020 και αφορούν το εν λόγω θέμα.)

Πηγή Τρικάλων, 29-09-2020

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πηγής,
Μαυρογιάννης Χρήστο»