Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση με τον Πετσάλνικο είχαν τα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ Τρικάλων

03.06.2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ

petsalnikos_trikalaείχαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα πριν από μερικές μέρες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που   κράτησε πάνω από 3 ώρες, έγινε συζήτηση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου να διοργανώσει στα Τρίκαλα την Έκθεση ιστορικού περιεχομένου « Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή ».

Η έκθεση, που είναι μια ιστορική αναδρομή από το 1961 έως το 1987-88, αναφέρεται στους αγώνες του Γεωργίου και του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και του Ελληνικού λαού για την εδραίωση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Η έκθεση γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και περιλαμβάνει επιστολές, χειρόγραφα, φωτογραφικό και αρχειακό υλικό.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάκληση στη μνήμη των πολιτών, γεγονότων που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία και καθόρισαν την πορεία της χώρας μας. Τα γεγονότα αυτά δεν αφορούν μόνο τον μεγάλο ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τον Ελληνικό λαό που αγωνίσθηκε μαζί του για την αλλαγή στη χώρα μας .

Η έκθεση θα γίνει στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ από 10-12 Ιουνίου και θα είναι ανοικτή για όλους τους συμπολίτες μας.