Πέμπτη 23.05.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πέθανε αλλά… δεν τους είπε που έχει τις λίρες

04.02.2018

Ο άνθρωπος πέθανε πριν από 4 μήνες, οι συγγενείς γνώριζαν ότι είχε αγοράσει πολλές χρυσές λίρες με το εφάπαξ που είχε πάρει, ωστόσο οι λίρες δεν βρέθηκαν.

Πρόκειται για κάτοικο εν ζωή Ζαρουχλεϊκων στην Πάτρα. Ο εκλιπών συνταξιούχος, ήταν από τους τυχερούς που υπηρετώντας στα σώματα ασφαλείας , πρόλαβαν την καταβολή σημαντικού ποσού εφάπαξ μετά την απόσυρσή του από την υπηρεσία. Εισπράττοντας με τη συνταξιοδότησή του τα χρήματα, έσπευσε να τα μετατρέψει σε χρυσές λίρες, τις οποίες αποθήκευσε σε μέρος, που μόνο ο ίδιος γνώριζε, αναφέροντας πάντως σε κοντινά του πρόσωπα το τι έπραξε.

Μετά την εκδημία του, συγγενείς που γνώριζαν τη συγκεκριμένη κίνησή του, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να αναζητήσουν τις χρυσές λίρες, που θα τους αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή.

Οι οικογενειακές κόντρες για την εύρεση του «θησαυρού» δίνουν και παίρνουν, με τους γείτονες να σχολιάζουν καθημερινά, την αγωνιώδη προσπάθεια που κάνουν οι οικείοι του για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια, οι συγγενείς δεν έχουν αφήσει ούτε σπιθαμή γης που άνηκε στον εκλιπόντα, χωρίς να την ερευνήσουν. Παρά τις παρατεταμένες έρευνες, οι λίρες δεν έχουν βρεθεί.

ΠΗΓΗ: LarissaNet.gr