Παρασκευή 12.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε την ομάδα του «Τυφώνα» που καθάρισε τις ακτές της Μαγνησίας

02.04.2024

Σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης  για την εξάμηνη δράση του σκάφους “Typhoon  Project”.

H  ομάδα του “ΤΥΦΩΝΑ” για έξι μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις για τον καθαρισμό των ακτών της Μαγνησίας που είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τις πλημμύρες.

Η εκδήλωση για την απόδοση τιμής  έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ. Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος και εξήρε το σημαντικό τους έργο στην απορρύπανση και αποκατάσταση  των ακτών  της περιοχής.

Το ίδρυμα εκπροσώπησε η πρόεδρος κ.  Εύη Λαζού -Λασκαρίδη .

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος , η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού  Ζέτα Μακρή, ο Βουλευτής  Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  & Σποράδων  Άννα -Μαρία Παπαδημητρίου, οι Δήμαρχοι Βόλου,  Αλμυρού και Ζαγοράς-Μουρεσίου  Αχιλλέας Μπέος,  Δ. Εσερίδης , Κωνσταντίνος Καραγεωργίου,  ο Πρύτανης του  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης , ο Αρχιπλοίαρχος  Δημήτρης Τσίκλος  και ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης. Παρόντες επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές  και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου.

[fbcomments]