Σάββατο 03.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέα έργα σε αθλητικές δομές στη Μαγνησία

13.11.2018 /

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1 εκ. ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

• «Αποκατάσταση Γηπέδου Στεφανοβικείου», προϋπολογισμού 20.000 ευρώ

• «Συντήρηση, Καθαρισμός και Αντιπλημμυρική Προστασία Υδατορεμάτων Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

• «Αποκατάσταση Γηπέδου Σαρακηνού», προϋπολογισμού 173.600 ευρώ

• «Αποκατάσταση Γηπέδου Μαγνησιακού», προϋπολογισμού 148.800 ευρώ

• «Προμήθεια Εξοπλισμού Για το Γήπεδο Μπάσκετ Σκιάθου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους.

Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφερείας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε ρεύμα αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία. Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει. Παράλληλα με τον καθαρισμό των ρεμάτων θωρακίζουμε τις περιοχές από πλημμυρικά φαινόμενα ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προστασία των πολιτών, των περιουσίων τους και των εργασιών τους».