Σάββατο 24.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πελάτης σε μπουζούκια ξόδεψε 40.000 ευρώ σε λουλούδια

23.12.2022

Μια βραδιά με τους εργαζόμενους σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψίας» στον Alpha. Οι πρωταγωνιστές της νύχτας περιέγραψαν τις δυσκολίες και τα μυστικά της δουλειάς τους, αλλά και πώς αισθάνονται όταν εκείνοι εργάζονται και άλλοι… διασκεδάζουν.

Ποτό, χορός, τραγούδι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα όσα μας κάνουν να περνάμε καλά κι όλα όσα είναι βαθιά χαραγμένα στο DNA του Έλληνα. Ποιοι είναι, όμως, αυτοί που φροντίζουν για την δική μας διασκέδαση;

Ο Αντώνης Σρόιτερ πέρασε μια βραδιά με τους εργαζόμενους σε ένα κέντρο διασκέδασης, από το ξεκλείδωμα του μαγαζιού και την προετοιμασία του, μέχρι να πέσει η αυλαία και να αποχωρήσει κι ο τελευταίος πελάτης.

Τα πόστα, η προετοιμασία, η εξυπηρέτηση, η διαχείριση του κόσμου, η διασκέδασή του, οι δύσκολες αλλά και οι απρόοπτες στιγμές. Οι παρκαδόροι, οι σερβιτόροι, οι μετρ, οι μουσικοί, οι τραγουδιστές μίλησαν στην εκπομπή για το πως λειτουργούν ως ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, με τους δείκτες του πάντα στο ακριβώς προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

40.000 ευρώ για λουλούδια

Πίσω από τη σκηνή παίρνουν θέση οι κοπέλες με τα λουλούδια, οι οποίες τακτοποιούν τα πανέρια. Όταν ο πελάτης έχει κέφια όλα πρέπει να γίνονται ταχύτατα. Τα λουλούδια πρέπει να είναι πάντοτε μπροστά του και διαθέσιμα πριν το μετανιώσει. «Ο πελάτης θέλει να σε βλέπει και εσένα να είσαι ευχάριστη. Οπότε όταν κι εμείς έχουμε τέτοια διάθεση και περνάμε καλά, θα πουλήσουμε» λέει μια από τις κοπέλες που βγάζουν το ψωμί τους πουλώντας λουλούδια.

Όσο για τον μεγαλύτερο λογαριασμό που έχει να δει να γίνεται μπροστά της σε λουλούδια, αποκάλυψε: «Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έχω δει σε λουλούδια είναι 40.000 ευρώ. Πάντα υπάρχουν κι αυτοί που ξοδεύουν τέτοια ποσά. Εγώ όταν ακούω τέτοια νούμερα, κάτι παθαίνω, δεν μπορώ να το διανοηθώ».

[fbcomments]