Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επίσκεψη μελών της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο Γηροκομείο

07.04.2018 /

Πολλές και συνεχείς οι δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών και όπως οι ίδιο τονίζουν: «δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσουμε τους γέροντες και τις γερόντισσες του Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών αυτές τις Άγιες Ημέρες….όπως κάθε χρόνο ….έτσι και σήμερα!!!

Η υποδοχή συγκινητική …..με χειροκροτήματα….την επόμενη φορά θα χορέψουμε κιόλας….έτσι μας πρότειναν.

Φέτος αντί για κάλυψη ενός πλήρους γεύματος….συμβαδίζοντας με τις ανάγκες του Γηροκομείου και με το γεγονός ότι η διαδικασία του βαψίματος των αυγών αύριο Μ. Πέμπτη χαροποιεί ιδιαιτέρως τους γέροντες και τις γερόντισσες….προσφέραμε αυγά για να βάψουν και φρέσκα τσουρέκια.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων εκπροσώπησε η κ. Α/Β’ Νίκη Κόφφα, Αξιωματικός του Επιτελείου της και την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων ο Πρόεδρος μας κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, ο Α’ Αντιπρόεδρος μας κ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Γεώργιος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος μας κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Στέφανος και ο Αναπλ. Ταμίας μας κ. ΦΛΟΚΑΣ Ιωάννης.

Ανταλλάξαμε ευχές με όλους/ες και με το ευγενέστατο προσωπικό του Γηροκομείου και ανανεώσαμε το ραντεβού μας…..ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ!!!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία…..δίπλα στους ανθρώπους μας και σε αυτούς που μας χρειάζονται !!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Δ. Τρικάλων

Ο  Πρόεδρος ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας  O  Γενικός Γραμματέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος