Δευτέρα 24.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γερασμένο ΠαΣοΚ… χωρίς αυτοκριτική

02.04.2015

Σαν να μην ήταν το ΠΑΣΟΚ εκείνο που τα πέντε χρόνια των μνημονίων κυβερνούσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τοποθετήθηκε χθες ο βουλευτής Αρκαδίας

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, τόσο στη συνέντευξη τύπου, όσο και στη Νομαρχιακή Συνέλευση για τον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος.

Μια νομαρχιακή συνέλευση που όχι δεν θύμιζε τίποτα από παλιά, όπου έψαχνες να βρεις καρέκλα, μιας και τα άτομα που βρέθηκαν χθες στα «Αηδόνια», δεν φτάνανε με τίποτα τα σαράντα. Επίσης χαρακτηριστικό ήταν το… γερασμένο του κόμματος αφού με το ζόρι διέκρινες 4-5 άτομα κάτω των… 50ήντα.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠαΣοΚ ασκώντας κριτική μόνο για τους δυο μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε να κάνει αυτοκριτική για τα όσα μέχρι σήμερα συνέβησαν, μάλιστα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για συνεργασία με την Δεξιά τόσο για την συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, αλλά και τις σχέσεις του με τον Καραμανλή, σαν μην ήταν το ΠΑΣΟΚ εκείνο που συγκυβέρνησε με τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη.

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως το ποσοστό του 4,68% ήταν αποτέλεσμα μιας δύσκολης διακυβέρνησης της χώρας όπου το ΠαΣοΚ… θυσιάστηκε για να σώσει την χώρα, κάτι το οποίο δεν έγινε… αντιληπτό από τους ψηφοφόρους που το τιμώρησαν.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επέρριψε ευθύνες για την ανεύθυνη πολιτική που εφαρμόζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με την δημιουργική ασάφεια, ενώ προέβλεψε πως θα γίνουν σύντομα πρόωρες εκλογές.