Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμόγελα… και διάθεση ανασυγκρότησης στη συνέλευση του ΠΑΣΟΚ

11.04.2022

Μπορεί να μην θύμιζε συνελεύσεις από τα παλιά όταν ήταν στην εξουσία, όμως και χθεσινή ολομέλεια, έφερε χαμόγελα στα χείλη των μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν αρκετοί αυτοί που βρέθηκαν χθες το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα MEMORIESHALL στην Αγία Κυριακή.

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση-Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε ενόψει της ανασυγκρότησης του κινήματος και των προσυνεδριακών διαδικασιών για το συνέδριο του Μαΐου υπήρξε ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας και ανάλυση των αποφάσεων της Κ.Ε. για την ανασυγκρότηση – αυτοοργάνωση της παράταξης, από τους Γιώργο Μουλκιώτη βουλευτή Βοιωτίας, Υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Θανάση Γλαβίνα Διευθυντή Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής.

Τις εργασίες της Ν.Σ. άνοιξε η Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου, η οποία προανήγγειλε την δημιουργία δημοτικού παρατηρητήριου για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο το άνοιγμα των διαδικασιών για την εξεύρεση του προσώπου εκείνου που θα σταθεί απέναντι στον Παπαστεργίου… αλλά και την πρόθεση του κόμματος να αναλάβει ρόλο… αντιπολίτευσης.