Σάββατο 24.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠαΣοΚ: Ποιοι παίζουν παιχνίδια με τον δήμο;

31.08.2022

Του Χρήστου Κοντού

«Το ότι ο Παπαστεργίου είναι ένα πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος είναι γνωστό, αλλά αυτό το παλεύεις γιατί έχει πολλά τρωτά σημεία, εκείνο όμως που δεν μπορείς να παλέψεις είναι το 1 εκατομμύριο εισόδημα το χρόνο, αλλά και τα τζάκια του ΠΑΣΟΚ… που ακόμη τον στηρίζουν», έλεγε στον «Ε.Π.» στέλεχος που του προτάθηκε στο παρελθόν από τον Λάππα (προφανώς για να τον κάψει), για υποψήφιος δήμαρχος και που το όνομά του ακόμη «παίζει».

Φυσικά μιλούσε για τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ… και κάποιες οικογένειες που τίποτα δεν θέλουν να αφήνουν στην τύχη, ακόμη και αν αυτό είναι σε βάρος της πόλης και των πολιτών.

Το ερώτημα φυσικά εδώ είναι αν υπάρχει κόμμα και βέβαια η αναφορά γίνεται για το ΠΑΣΟΚ, γιατί η Ν.Δ. τόσο με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, όσο και με τον Κώστα Αγοραστό είναι σίγουρο πως θα πάει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές έχοντας τους μεγαλύτερους μηχανισμούς να την στηρίζουν.

Υπάρχει Νομαρχιακή Επιτροπή στο νομό; Τι κάνει για τον τομέα της Αυτοδιοίκησης; Μήπως χρησιμοποιείται μια παρελκυστική τακτική από πλευράς Κρεμμύδα και φυσικά από κάποια μέλη της ώστε να φτάσει το κόμμα να συζητά για υποψήφιο δήμαρχο μετά τις εθνικές εκλογές, όταν πλέον θα είναι αργά και αν κάποιοι χάσουν το τρένο για τη Βουλή… ν’ ανεβούνε είτε αυτοί είτε τα συγγενικά τους πρόσωπα σε αυτό του δήμου;

Μήπως τελικά ο βασιλιάς της Τ.Α. όπως κάποιοι ισχυριζόταν είναι γυμνός;

[fbcomments]