Σάββατο 22.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άρχισαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ με παρουσία Αλευρά

19.05.2015

Με τη παρουσία του πρώην βουλευτή και γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Νάσου Αλευρά, ξεκίνησαν σήμερα στα Τρίκαλα, οι προσυνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στις 5 Ιουνίου.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, παρουσία λιγοστού και μάλλον προβληματισμένου ακροατηρίου, που βλέπει το κόμμα να βρίσκεται καθηλωμένο σε ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά.

Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα ενόψει του συνεδρίου, με απόφαση να στηθούν πιθανώς 4 κάλπες για την εκλογή συνέδρων στις έδρες των Καλλικρατικών Δήμων του νομού, ενώ ανακοινώθηκε πως τα νέα γραφεία του κινήματος θα βρίσκονται από δω και στο εξής στη γωνία των οδών Ζάππα και Μιαούλη, εκεί που ήταν κάποτε το πολιτικό γραφείο της πρώην βουλευτού κ. Σούλας Μερεντίτη, με δωρεάν παραχώρηση από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, αφού τα οικονομικά της Ν.Ε. είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Εκτός από τις οργανωτικές υπήρξαν και πολιτικές τοποθετήσεις από τον Νάσο Αλευρά, ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος όσον αφορά την έκβαση της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης και δανειστών, χαρακτηρίζοντας μάλλον ζοφερό το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα λάθη που έκανε το ΠΑΣΟΚ και που το οδήγησαν σ’ αυτή τη δυσμενή θέση.

 

                                                                                                                         Δ.Π.