Τετάρτη 19.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το «Βορεινό παράθυρο» προσέλκυσε πολλούς Τρικαλινούς

30.04.2015 /

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου-CD, της Τρικαλινής Βέρας Βασιλείου-Πέτσα «Βορεινό παράθυρο»,από τις εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ, που έγινε το βράδι της Πέμπτης στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας»,αφού το ενδιαφέρον του κοινού και η παρουσία του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Για το βιβλίο αλλά και την συγγραφέα μίλησαν η ποιήτρια Ρόρη Μάτη και η φιλόλογος Ντίνα Φούντα-Βαρσάνη, ενώ αποσπάσματα διάβασαν οι ηθοποιοί Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος ,Σάκης Μπιλιάλης, Βίκυ Ιακωβάκη και απήγγειλαν οι ποιήτριες Ελένη Αλεξίου και Βάσω Χριστοδούλου.

Να σημειωθεί πως το βιβλίο συνοδεύεται με CD με 10 τραγούδια, όλα σε στίχους της Βέρας Βασιλείου-Πέτσα, σε συνθέσεις των: Λίνου Κόκοτου, Μιχάλη Τερζή, Πάνου Μπούσαλη και Νεοκλή Νεοφυτίδη, με ερμηνευτές τους:
Νένα Βενετσάνου, Παντελή Θαλασσινό, Λιζέτα Καλημέρη, Πάνο Μπούσαλη και Νεοκλή Νεοφυτίδη
Για το CD μίλησε ο κινηματογραφιστής-κειμενογράφος Αντώνης Μποσκοϊτης, ενώ ακολούθησε ζωντανή παρουσίαση όλων των τραγουδιών στο κοινό, από ορχήστρα με Τρικαλινούς καλλιτέχνες.
Την εκδήλωση συντόνισε η επικοινωνιολόγος Νάνσυ Χριστάνα.

 

Το «Βορεινό παράθυρο» είναι το τρίτο κατά σειρά βιβλίο της Βέρας Βασιλείου-Πέτσα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη πόλη μας αλλά τα τελευταία χρόνια, ζει και δημιουργεί στην Αθήνα.

Ο «Ε.Π.» εύχεται στην Βέρα Βασιλείου-Πέτσα καλοτάξιδο να είναι το νέο βιβλίο της.

 

 

                                                                                                   Δ.Π.