Τρίτη 21.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρουσίαση του προγράμματος etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα»

23.05.2016

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, το Europe Directκαι ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» σας καλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν με τίτλο: Παρουσίαση του προγράμματος etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα». Το eTwinning είναι η κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης. Η δράση eTwinning προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη, μέσω της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), παρέχοντας υποστήριξη, εργαλεία και υπηρεσίες για τα σχολεία. Ξεκινώντας το 2005 το eTwinning έχει ενσωματωθεί στο Erasmus+ από το 2014.

Στο πρόγραμμα etwinning «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» μετέχουν 15 σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση των εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας του προγράμματος etwinning καθώς και εργασιών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο έργο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Μαΐου 2016, 19:00 μ.μ., στο κεντρικό αμφιθέατρο του κτιρίου Κατσίγρα (Τμήμα Ιατρικής – Πλατεία Ταχυδρομείου).