Παρασκευή 13.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρουσιάστηκε το τελευταίο έργο του Πέτρου Κουτσιαμπασάκου

12.06.2015

Το τελευταίο έργο του αδικοχαμένου συγγραφέα Πέτρου Κουτσαμπασάκου παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μύλο Ματσόπουλου. Το έργο αυτό είναι το τελευταίο έργο του συγγραφέα, ο οποίος  έφυγε από τη ζωή τόσο νέος, σε ηλικία μόλις 48 ετών στις 8 Ιανουαρίου 2014.

Το έργο βρισκόταν στον υπολογιστή του συγγραφέα και ανακαλύφθηκε από τους συνεργάτες του μετά από καιρό με τον τίτλο «Δρόμοι». Την παρουσίαση του βιβλίου παρουσίασαν και επιμελήθηκαν τα δύο αδέρφια του εκλιπόντος συγγραφέα  ο Δημήτρης και Κώστας Κουτσαμπασάκος, οι οποίοι γεμάτοι από συγκίνηση ανέφεραν πως  θεώρησαν χρέος και φόρο τιμής  ως προς τον αγαπημένο αδερφό τους την παρουσίαση του βιβλίου αυτού, ο οποίος δεν πρόλαβε δυστυχώς, να το εκδώσει.

Για το βιβλίο μίλησε η κα. Ευαγγελία Τζαβέλλα Διευθύντρια του 32ου Δημ.Σχολείου Τρικάλων, ο  κ. Ηλίας Κεφάλας φιλόλογος και ο κ. Θανάσης Μπιλιάλης ηθοποιός. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Τμήμα Παιδείας και Δια βίου μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη.

Το βιβλίο όπως αναφέραμε έχει τον τίτλο «Δρόμοι» και αναφέρεται στην αγωνία του συγγραφέα για την επιβίωση και την αντιμετώπιση του παράλογου της ζωής, αποδεικνύοντας ότι προσπαθώντας και ελπίζοντας σε κάτι που επιθυμούμε πολύ , μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε σύμφωνα και με τον κ. Κεφάλα. Να αναφέρουμε ότι ο Πέτρος Κουτσαμπασάκος έχει άλλα δύο συγγραφικά έργα στο ενεργητικό του με τίτλο, Η Σκέπη και Πόλη Παιδιών. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους αρκετοί φίλοι του συγγραφέα.