Παρασκευή 12.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Την τελευταία συγγραφική δημιουργία της παρουσίασε η Ελίζα Ζολώτα

15.05.2015 /

Την τελευταία συγγραφική δημιουργία της παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Ληθαίον η συγγραφέας Ελίζα Ζολώτα. Για την συγγραφέα, ”Το τελευταίο κεφάλαιο” είναι το δέκατο τέταρτο βιβλίο της, και είναι ένα μυθιστόρημα αστυνομικό και μαζί κοινωνικό-πολιτικό. Η πλοκή του βιβλίου περιστρέφεται γύρω από ένα εξηντάχρονο πετυχημένο συγγραφέα που βρίσκεται δολοφονημένος στο παραθαλάσσιο σπίτι του στην Αττική. Ένας ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου του, πιστεύει πως η απάντηση βρίσκεται στο τελευταίο κεφάλαιο του ανέκδοτου  βιβλίου του.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησε ο δικηγόρος κ.Χρήστος Σταμόπουλος. Έπειτα τις ικανότητες της στο τραγούδι, μας παρουσίασε η κόρη της Ελίζας Ζολώτα, η μικρή Ελίζα-Ιωάννα Ζολώτα ενώ διαβάστηκαν και κάποια παραμύθια από τους Ελένη Τσιρογιάνη, Γρηγόρη Κουκούση, Αρχοντούλα Γαβρά-Ρόζου, τη μικρή Ελίζα-Ιωάννα και τη συγγραφέα Ελίζα Ζολώτα.

Αρκετοί φίλοι και γνωστοί τίμησαν με τη παρουσία τους τη συγγραφέα,μεταξύ άλλων και ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων Χάρης Μαντέλλος.

[fbcomments]