Κυριακή 01.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

05.02.2016

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομου και του Γενικού Αρχιερατρικού Επιτρόπου π. Αλέξιου , παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλίας κ.Μπάρδα και κ.Τσίγκα και περιφερειακών συμβούλων.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στους παριστάμενους υγεία και μακροημέρευση και μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιου.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εργαζομένους της Π.Ε. Τρικάλων για το παραχθέν έργο που, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η Περιφέρεια κατάφερε να ολοκληρώσει. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «με λίγα καταφέραμε πολλά , λιγότεροι κάναμε περισσότερα».Στη σύντομη ομιλία του στάθηκε στη μάστιγα της εποχής, την ανεργία και την υποαπασχόληση ενώ τόνισε τον σημαντικό ρόλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ενίσχυση της απασχόλησης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συνάντηση του Περιφερειάρχη κ.Κώστα Αγοραστού με τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και στελέχη της Περιφερειακής αρχής.