Πέμπτη 20.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παρέμβαση Τσιούτσια για τη λειτουργία της «Εθνικής» στην Πύλη

24.01.2019

Επιστολή, προς τον Περιφερειακό Διευθυντή των Καταστημάτων της «Εθνικής» Τράπεζας στη Θεσσαλία, απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τιούτσιας σχετικά με το ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος στην Πύλη.

Η επιστολή

Κύριε Διευθυντά,

Με αμηχανία αλλά και προβληματισμό, πληροφορούμαστε από μέσα ενημέρωσης αλλά και μαρτυρίες δημοτών μας, πως επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι στα αμέσως επόμενα σχέδια της Εθνικής Τράπεζας, της οποίας είστε εκπρόσωπος σε περιφερειακό επίπεδο, είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του υποκαταστήματος σας, στην Δημοτική Ενότητα Πύλης του Δήμου Πύλης.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα πλήξει ανεπανόρθωτα την τοπική οικονομία και θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες κατοίκους που εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα αυτό, στέλνοντας λάθος μήνυμα προς τους πελάτες σας.

Για μας που ζούμε στον Δήμο Πύλης, είναι γνωστό πως το υποκατάστημα αυτό, εξυπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά όλους τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους συνταξιούχους της περιοχής, καθώς επίσης και τους ελεύθερους επαγγελματίες από ολόκληρο τον Δήμο.

Παράλληλα, η τυχόν κατάργησή του υποκαταστήματος θα πλήξει και από τουριστικής απόψεως την ήδη «τραυματισμένη» στον τομέα αυτό προοπτική της περιοχής, αφού η Πύλη αποτελεί το κεφαλοχώρι του Δήμου, ενώ το υποκατάστημα αυτό, είναι το πλησιέστερο στις τουριστικές περιοχές της Ελάτης και του Περτουλίου.

Ενόψει των ανωτέρω, το αίτημα για ανάκληση (τυχόν) απόφασής σας, περί κατάργησης του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ τραπεζικού υποκαταστήματος στην περιοχή, που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους, είναι μαζικό και επιτακτικό και ακολούθως, η ανάγκη για την ανάκληση της απόφασής σας αυτής, είναι επιβεβλημένη!

Με αγωνία και προσμονή,
Βαλάντης Τσιούτσιας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Πύλης

[fbcomments]