Πέμπτη 23.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επισημάνσεις – φωτιά Παπαθανασίου για Παπαστεργίου

13.08.2021
Αγαπητέ Χρήστο
Επειδή έκανες τον κόπο και ασχολήθηκες δημοσιογραφικά με τα όσα δημοσίευσα στο προφίλ μου στο facebook και όσα μου απάντησαν ο Δήμαρχος και ο οδηγός του, θα ήθελα να επισημάνω δύο πράγματα:
1)Ότι στις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα μας και ενώ μέσα σε μια βδομάδα κάηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο στρέμματα, τα αυτοκίνητα της πολιτικής προστασίας του Δήμου δεν επιτρέπεται να τα οδηγεί κανένας άλλος (ούτε ο οδηγός του Δημάρχου, ούτε ο Αντιδήμαρχος, ούτε ο δικηγόρος του), παρά μόνο το εξειδικευμένο προσωπικό του Δήμου που ανήκει στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας με σκοπό πάντα την προάσπιση των πολιτών και του περιβάλλοντος από τον κίνδυνο εκδήλωσης καταστροφικών πυρκαγιών.
2)Τους απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς που μου απηύθυναν οι δύο πρώην συνάδελφοί μου, ας τους κρίνουν οι συμπολίτες μας. Εμένα η μητέρα μου και ο πατέρας μου με μεγάλωσαν έτσι ώστε να σέβομαι και να μην βρίζω τους συνανθρώπους μου και μάλιστα απρόκλητα και δημόσια.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτρης Παπαθανασίου
ΥΓ. Όλως συνειρμικά, εκτιμώ ότι πιο κατάλληλος θα πρέπει να θεωρείται ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής για την κάλυψη της θέσης του οδηγού του αυτοκινήτου του Προέδρου της ΚΕΔΕ, παρά ένας καλλιτέχνης.