Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παράσταση αλληλεγγύης στους ανέργους και διαμαρτυρία στον ΟΑΕΔ από το ΠΑΜΕ

30.01.2016

Οι άνεργοι να βγουν μπροστά, να πάρουν αγωνιστική θέση απέναντι στο ασφαλιστικό έκτρωμα που τους διαλύει παραπέρα τη ζωή!

Το ΠΑΜΕ απευθύνεται στους χιλιάδες ανέργους, στους εργαζόμενους που ανακυκλώνονται ανά εξάμηνο στα κακοπληρωμένα προγράμματα του ΟΑΕΔ, στους αυτοαπασχολούμενους που έβαλαν λουκέτο, στους νέους και τις νέες που συμπιέζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε αγγελίες, σε δουλειές του ποδαριού και σε προγράμματα voucher και τους καλεί σε άμεσο αγωνιστικό ξεσηκωμό!

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, μπροστά στην προετοιμασία της γενικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τους εκατοντάδες ανέργους του νομού μας στα γραφεία του ΟΑΕΔ, (οδός Δέλτα Καλαμπάκας), την Τρίτη 2 Φλεβάρη, στις 10.30 π.μ. 

Κεντρικό αίτημα:

  • Την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου, να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό που διαλύει τη ζωή μας.

Κανένας άνεργος δεν προστατεύεται!   Κανένας αδύνατος δεν ανακουφίζεται!

Οι άνεργοι δεν είναι αναλώσιμοι, δεν είναι ωφελούμενοι, δεν είναι ζητιάνοι!

Είναι τα πρώτα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, που «ξεφορτώθηκαν» οι επιχειρήσεις για να προστατεύσουν την κερδοφορίας τους.

Οι ανάγκες των ανέργων δε μπορούν να μπουν στα όρια της κερδοφορίας των επιχειρηματιών!

Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα απασχόλησης, οι «περιστασιακά» εργαζόμενοι, να πάρουν θέση πλάι στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, τη νεολαία, τις γυναίκες και στην Πανελλαδική-Πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη, να βγουν στους δρόμους μαζί με τα αιτήματα για σταθερή και μόνιμη εργασία, για ουσιαστική προστασία των ανέργων, να δυναμώσει το σύνθημα

Το ΠΑΜΕ καλεί τους ανέργους να οργανωθούν στα σωματεία τους, στις επιτροπές ανέργων!

Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!

Να στείλουμε στην ανεργία τους εκμεταλλευτές μας, το πολιτικό προσωπικό τους, όσων σήμερα πλουτίζουν πάνω στη δυστυχία μας.

4 ΦΛΕΒΑΡΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ 10.00π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ