Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επιχειρηματικό άνοιγμα του δήμου στην Ασκληπιού

03.02.2015

Επιχειρηματικό άνοιγμα στην Ασκληπιού επιχειρεί ο Δήμος, μετά τα ισχνά οικονομικά του στοιχεία… Μάλιστα έχοντας την τεχνογνωσία του e-trikala, αποφάσισε να αξιοποιήσει στο έπακρων τα κιόσκια των εκλογών από τα οποία, (σε αντίθεση με όσα κακόβουλα γράφουν τα σάιτ ότι δεν προλαβαίνουν οι υπάλληλοι να τα μαζέψουν), ευελπιστεί σε σημαντική ροή χρημάτων στα Ταμεία του.

Ετσι στο πρώτο κιόσκι που βρίσκεται στην αρχή του πεζοδρόμου, θα εγκαταστήσει την αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη η οποία θα παρέχει έναντι αντιτίμου, χρηματοοικονομικές συμβουλές στους επιχειρηματίες της πόλης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στο κιόσκι μπροστά στην «Πειραιώς» θα εγκατασταθεί ο Κωτούλας, όπου με την βοήθεια της Βασιλένας Μητσιάδη θα ανεβάζουν παράσταση κουκλοθέατρου κάθε βράδυ, την ώρα αιχμής του πεζοδρόμου, με χαμηλό εισιτήριο.

Στο ένα εκ των δύο περιπτέρων κοντά στη γέφυρα, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Παπανικολάου, συνεπικουρούμενος από τον γ.γ. Θωμά Παπασίκα (βιρτουόζος του μπουζουκιού), μας υπόσχονται ατέλειωτο γλέντι μέχρι πρωίας.

Ειδικές εμφανίσεις θα κάνει και ο ίδιος ο δήμαρχος, γνωστός performer από τα μαθητικά του χρόνια ακόμη…

Το γενικό πρόσταγμα και την επιβολή της τάξης… θα έχει ο Χρήστος Μπούρας.

Το θέμα αναμένεται να έρθει προσεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο παρά τις αντιδράσεις τις ελάσσονος αντιπολίτευσης για εκμετάλλευση Δημοτικού Χώρου με σκοπό το κέρδος.

Όλα αυτά βέβαια έως τις επόμενες εκλογές, γιατί μέχρι τότε τα κιόσκια εκεί θα είναι… αν δεν τα επανα-κουνήσουν…

Χ.Κ.