Σάββατο 15.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μπηχτές Ταμήλου κατά του συνυποψηφίου του Κ. Σκρέκα

15.01.2015

Με την φράση «Όταν οι υποσχέσεις δεν τηρούνται υπάρχει πρόβλημα ….», καρφώνει μέσω f/b τον συνυποψήφιο του υπουργό Κώστα Σκρέκα, ο Μιχαλης Ταμήλος.

Αφορμή για αυτό στάθηκε δημοσίευμα όπου «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με ομόφωνη απόφασή του, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, καταγγέλλει την απένταξη τριάντα εννέα έργων των Δήμων από το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ», παρά τις αντίθετες πρόσφατες διαβεβαιώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Κώστα Σκρέκα.

Σύμφωνα με την ΚΕΔΕ, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Κώστας Σκρέκας, είχε δεσμευτεί σε πρόσφατη συνάντησή τους, ότι τα συγκεκριμένα  έργα των Δήμων δεν θα απενταχθούν, ότι θα εξασφαλίσει την ομαλή συνέχισή τους, καθώς επίσης, ότι σε συμφωνία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.), που είναι και ο αρμόδιος Φορέας υλοποίησης του Προγράμματος, θα επιταχύνει την υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε φάση συμβασιοποίησης, διαθέτοντας για το σκοπό αυτό πιστώσεις ύψους 52 εκ. ευρώ.

Η ΚΕΔΕ σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή κάνει λόγο για «εμπαιγμό» για την Αυτοδιοίκηση αλλά και «κόστος».

Να σημειωθεί πως στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ είναι και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου που είναι άγνωστο αν την υπέγραψε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση παίρνει σαφέστατα θέση κατά του υπουργού.

Πάντως άξια λόγου είναι κάποια σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος:

– Δεν ασχολείστε με το να κερδίσετε τις εκλογές αντί να τσακώνεστε μεταξύ σας;

– Μιχαλη καλημερα ,καλον Αγωνα και καλη επιτυχια.ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ !!!! Στις δυσκολιες ξεχωριζουν οι Προσωπικοτητες !!!!!

Και άλλα που δεν μεταφέρονται…

Για να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση…

X.K.