Δευτέρα 30.01.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Από τις αγκαλιές… στα “μαχαίρια”

09.01.2015 /

Οι αγαστές σχέσεις του Σάκη Παπαδόπουλου και του πατήρ του Γιάννη Χάιδου Κώστα, είναι γνωστές χρόνια τώρα αφού και στην ίδια κλινική του νοσοκομείου ήταν γιατροί αλλά και στις εκλογικές αναμετρήσεις όπου υπήρχε συμπόρευση ΠΑΣΟΚ και του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, όπως η Νομαρχία Τρικάλων, η αμφίπλευρη στήριξη θεωρούταν δεδομένη.

Από το σημείο όμως αυτό μέχρι την χθεσινή επιστολή του ιού Χάιδου που φωτογράφιζε σαφώς και τον υποψήφιο βουλευτή «Οι συνταξιούχοι και τα πολιτικά γεροντάκια της πρότασής σας; Αυτοί που σε προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες ηττήθηκαν με χαοτικές διαφορές από τους αντιπάλους τους;», απέχει παρασάγγες.

Η απάντηση Παπαδόπουλου ήρθε μόλις μια ώρα μετά τη δημοσίευση της επιστολής Γιάννη Χάιδου, επίσης με αιχμές: «Για τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα πιο υποκειμενικά είναι «η ανιδιοτέλεια», «η κοινωνική αποδοχή» και «η έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία».

Μόλις πριν τρεις βδομάδες οικογένεια Χάιδου (πατήρ και γιός) και Σάκης Παπαδόπουλος συνέτρωγαν σε γνωστή ταβέρνα με άλλους γιατρούς, βάζοντας μάλιστα στοίχημα ο Σάκης ένα τραπέζι 300 ευρώ πως ο Γιώργος Οικονόμου θα είναι εκτός ψηφοδελτίου…

Θα ήταν αφελής κάποιος να πιστέψει πως θα χάλασαν γι΄ αυτό…

Για το μενού ίσως…

Χ.Κ.

[fbcomments]