Πέμπτη 12.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σταυρούλα κατά Δημήτρη με πολλές αιχμές

13.03.2015

Με την φράση «Αίτημα σε εκκρεμότητα… Η Αντιμετώπιση της Ακραίας Φτώχειας…» η Σταυρούλα Καρύδα υποψήφια με τον υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», έχει βάλει φωτιά στον «τοίχο» του Δημήτρη Παπαθανασίου στο fb, αφήνοντας αιχμές προφανώς για την υπόθεση που λέγεται πρόγραμμα της φτώχιας. « Κ Παπαθανασιου αφήστε τα καθρεφτάκια…..και καντε αντιπολιτευση στον δήμο Τρικκαίων.. .. θα φανείτε πιο χρήσιμος», επισημαίνει η ίδια, προσθέτοντας σε άλλη ανάρτηση: Ο κ Παπαθανασιου Γνωρίζει εχουμε μιλήσει γ αυτό το θεμα αν ανυπομονείτε ας σας το εξηγησει ο ιδιος… Αυτό έβγαλε από τα ρούχα του τον Δ. Παπαθανασίου που της απαντά: «Σταυρούλα συνεχίζεις να αφήνεις υπονοούμενα για την ηθική μου υπόσταση . Αν νομίζεις ότι μπορείς να πετάς λάσπη εναντίον μου χωρίς μάλιστα να αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο και παίρνοντας αφορμή από ένα άσχετο γεγονός (αυτοκίντα βουλευτών) πρέπει να σου πω ότι η συμπεριφορά σου είναι αλήτικη και κατινίστικη».

Από εκεί και μετά ο διάλογος είναι ο παρακάτω:

Stauroula Karida θα το ανοίξεις το θέμα κ Παπαθανασιου????

23 λεπτά • Μου αρέσει!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για το ζήτημα αυτό όπως φαίνεται και από τα παραπάνω σου έδωσα τις απαντήσεις που ζητούσες.Ολα έγιναν με κάθε νομιμότητα , τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και τα βγάζεις από το μυαλό σου και φυσικά προσωπικά δεν με ακουμπάνε καθόλου μα καθόλου αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις.

17 λεπτά • Τροποποιήθηκε • Μου αρέσει!

Stauroula Karida πονηρά τα βλεπεται εσεις…εξηγηστε μας για να μην γινουμε πονηροί

15 λεπτά • Μου αρέσει!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Και ούτε ακουμπάνε συντρόφους μου που αγωνίζονται πραγματικά σε αντίξοες συνθήκες για την ουσιαστική αντιμετώπιση της φτώχειας , ενώ εσύ φαντασιώνεσαι διαπλοκή και πλεκτάνη , Αυτά να πας να τα πεις σε αυτούς που στήριξες στις δημοτικές εκλογές.

15 λεπτά • Μου αρέσει!

Stauroula Karida μήπως διαχειριστης της μκο ειναι υποψηφιο σας..?αν ναι ποιος ειναι επιμένεταινα μην το λέτε

13 λεπτά • Μου αρέσει!

Stauroula Karida αν εχετε ατομα στην δομή που εργαζονται (και καλώς) εργαζονται αν κατι δεν δουλευει σωστά θα καταγγειλεται..? το θέμα ειναι ηθικό κ Παπαθανασιου και δεν στηρίζω απολύτως κανένας ουτε καν τον εαυτό μου.