Σάββατο 06.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η Ζέφη Νικολάου… αποδεσμεύει τον Τσίπρα από την πρωθυπουργία…

31.01.2015

Αντιδράσεις ξεσήκωσε μια ανάρτηση στο f/b της Ζέφης Νικολάου, που ούτε λίγο ούτε πολύ… αποδεσμεύει τον Τσίπρα από την πρωθυπουργία:

«Αν ο κ. Τσίπρας, ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αισθάνεται δεσμευμένος από το 35% του κόσμου που τον ψήφισε για να συγκρουστεί με τις χώρες της ΕΕ, ας τον ενημερώσει κάποιος ότι το 65% των πολιτών τον αποδεσμεύουν…»

Τα σχόλια ήταν πολλά, απλά ξεχωρίζουμε της Μ.Η.: «Δηλαδή Ζέφη μου,όταν η Ν.Δ. συγκέντρωσε ποσοστό 29,7% στις βουλευτικές εκλογές του 2012 με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή (έστω και με μνημόνια) και δεσμευόταν από τον ελληνικο λαό να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, ενώ απ’ την άλλη το 72,30% των ψηφοφόρων την αποδέσμευε δεν ήταν το ίδιο;»

Παρότι υποψήφια με την Ν.Δ. η κ. Ζέφη Νικολάου, μάλλον δεν έκατσε καν να δει τα αποτελέσματα της Κυριακής, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε 35%, αλλά 36,34 % και 149 έδρες χάνοντας οριακά την αυτοδυναμία. Αν σε αυτό το ποσοστό προσθέσει κανείς τους ΑΝΕΛ, αλλά και τα άλλα κόμματα που τάσσονται κατά του μνημονίου, το συνολικό ποσοστό ξεπερνά το 55%…

Ετσι για μαθαίνουμε…

Χ.Κ.