Τρίτη 26.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Από τις εφημερίδες και την TV στα έδρανα της Βουλής

27.01.2015

Στα έδρανα της νέας Βουλής θα κάθονται για το επόμενο διάστημα δύο δημοσιογράφοι της Θεσσαλίας και μάλιστα και οι δύο από τον Βόλο. Πρόκειται για Μπαλλής Συμεών (Μάκης), μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας. Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία 1955 και σπούδασε Οικονομικά στην ΑΒΣΠ. Εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες του Βόλου, στο κρατικό ραδιόφωνο (ΕΡΑ) σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και την τηλεόραση. Αρθρογράφος και συντάκτης ύλης στον “Ταχυδρόμο”.

Είχε ενεργή δράση στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση και διετέλεσε αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας το 2003-2006, ενώ ήταν επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Ν. Ιωνίας το 2006-2010. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου το 2010 με τους “Δρόμους Συνεργασίας” και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας το 2014 με τον “Δρόμο Ανατροπής”.

Έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στη θέση του Γενικού Γραμματέα και του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Μέχρι το 1989 ήταν μέλος του ενιαίου Συνασπισμού χωρίς από τότε να έχει συγκεκριμένη κομματική ένταξη.

Στα έδρανα θα είναι επίσης από πλευράς Ν.Δ. ο Χρήστος Μπουκώρος,  μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας. Εργάστηκε σε διάφορα ΜΜΕ της Μαγνησίας (εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, τηλεοπτικά δίκτυα). Ήταν μέχρι την κάθοδό του στις εκλογές, διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ενώ παρουσίαζε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στην ΤΡΤ.

Τέλος ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου (Θεσσαλία, TRT κ.α.), ήρθε πρώτος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, το οποίο δεν έβγαλε έδρα.μπουκόρος μπαλης