Σάββατο 14.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παραμέρισαν τις καραμπίνες και διασκέδασαν

18.01.2019

Σε μία ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.
Πλήθος κυνηγών άφησαν για λίγο τις καραμπίνες τους και βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο», όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Τραγάνης, αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους να έχουν υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, αναλύοντας τις δράσεις που αναπτύχθηκαν, ενώ παράλληλα μίλησε για την ανάδειξη του έργου του κυνηγετικού συλλόγου.

«Η χρονιά που πέρασε αποτελεί ορόσημο για τον Κυνηγητικό Σύλλογο Τρικάλων, επειδή ακολούθησαν γεγονότα με θετικό αλλά και αρνητικό αντίκτυπο, και που θα σημαδέψουν την πορεία του Συλλόγου στο μέλλον» τόνισε ο κ. Τραγάνης.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί «στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κυνήγι και η κυνηγετική οικογένεια, όπως επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην δημιουργία του παρασυλλόγου στα Τρίκαλα, προϊόν προσωπικών στρατηγικών και διασπαστικών κινήσεων που μπορεί να έφερε ένα πλήγμα στον σύλλογο, όμως αυτές οι πρακτικές είναι ήδη καταδικασμένες στην συνείδηση της μεγάλης κυνηγετικής οικογένειας».

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας της Θεσσαλίας Βασίλειος Μπαλατσός, ο οποίος επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυνηγοί για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ τυχόν διαφορετικές ενέργειες όπως είναι η λαθροθηρία, δεν είναι αποδεκτές από τους κυνηγούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για το ήθος, την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στον σύλλογο οι κ.κ. Κων/νος Καλογιάννος, Βασίλειος Μεριβάνης, Δημήτριος Νικλιτσιώτης, Κων/νος Ντάσκας, Αντώνιος Τζουρτζιώτης, Αθανάσιος Τσιάντας και Βασίλειος Γκουζιώτης.

Όσο για τον τυχερό της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί, το …κλασσικό δώρο αντιστοιχούσε σε μία γενική άδεια θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2019-2020.