Δευτέρα 06.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παραμένει ο Σπηλιόπουλος – Προάγονται οι Στ. Νίντος και Στ. Μπιλιάλης

02.11.2018

Στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή παραμένει ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, ο οποίος μετά τις κρίσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Αστυνομία, κρίθηκε διατηρητέος.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αξιωματικό καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής σε νευραλγικές υπηρεσίες και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει αξιόλογο έργο.
Παράλληλα με τις κρίσεις στο Σώμα, προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής Α΄ της Α.Δ. Τρικάλων Στέργιος Νίντος καθώς και ο Υποδιευθυντής Β΄ Στυλιανός Μπιλιάλης, και αναμένεται η τοποθέτησή τους.

Ο κ. Στέργιος Νίντος

Μετά τις εξελίξεις αυτές και με δεδομένο ότι πλέον υπάρχουν τρεις ομόβαθμοι έμπειροι αξιωματικοί στα Τρίκαλα, είναι πιθανόν να υπάρξει μετακίνηση κάποιου σε κάποια κενή θέση άλλου Νομού. Ωστόσο, εάν παραμείνουν και οι τρεις, λόγω αρχαιότητος, Διευθυντής της Α.Δ. Τρικάλων θα παραμείνει ο Γιώργος Σπηλιόπουλος.

Ο Βασίλειος Καραπιπέρης ο νέος «Θεσσαλάρχης»

Αλλαγές σε πρόσωπα έχουμε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, αφού την θέση αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Βασίλης Καραπιπέρης, μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο κ. Καραπιπέρης διαδέχεται στη συγκεκριμένη θέση τον μέχρι πρότινος Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ιωάννη Τόλια, ο οποίος αποστρατεύτηκε.

[fbcomments]