Παρασκευή 19.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου

29.11.2021
Δεν την γλύτωσε τελικά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου από τον κορονοϊό που όπως ο ίδιος αποκάλυψε είναι θετικός. Το θέμα είναι… αν θα μπορεί να είναι στη συνεδρίαση της Πέμπτης για το Μυλος των Ξωτικών. Οσο για το πως θα περάσει ο ίδιος της ώρες της καραντίνας για το οποίο προβληματίζεται, μπορεί να μετρά τις… λακκούβες της πόλης. Θα τον πάρει και ο ύπνος, αντί να μετρά αρνάκια… Πάντως ως energospolitis.gr του ευχόμαστε περαστικά και σύντομα κοντά μας!!!
Δείτε τι ανέβασε:
“Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.
Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.
Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!
Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!
Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!”