Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εβαλε “φωτιά” στο fb με μια ανάρτησή του ο δήμαρχος Τρικκαίων

13.07.2016

Μια ανάρτηση με μια φωτογραφία από τον κόμβο στην οδό Καλαμπάκας: «Προσπάθεια να φτιάξουμε τους κόμβους του Δήμου, με την κα. Βούλα και τον Θανάση να κάνουν φοβερή δουλειά! Στην Καλαμπάκας έγινε υπέροχος και σειρά έχουν αρκετοί ακόμη»!, έφτασε να βάλλει φωτιά στο προφίλ του δημάρχου στο facebook.

Τα σχόλια και θετικά και αρνητικά, όχι τόσο για το ίδιο το έργο, όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη και την λογική του εξωραϊσμού του κέντρου της πόλης, σε αντίθεση με τις συνοικίες και τα χωριά. Παραθέτουμε αυτούσιους κάποιους από τους διαλόγους. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ιωάννα Χαρμπέα Κοινωνιολόγος Καλοί οι κόμβοι δήμαρχε αλλά κόψτε και κανα χορτάρι στα χωριά! θα μας φάνε τα φίδια πόσες φορές να πληρώνουμε να κόβουμε περιφέρειες;;;

Dimitris Papastergiou Τα φίδια κα. Χαρμπέα Κοινωνιολόγε δεν αναπαράγονται από τα χόρτα. Μην ανησυχείτε…

Ιωάννα Χαρμπέα Κοινωνιολόγος Αυτό είναι γνωστό δε θα πρεπε να το αναφέρετε …καν… αλλά επωάζουν…..

Ιωάννα Χαρμπέα Κοινωνιολόγος ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ!!!!

Dimitris Papastergiou Γιατί κα. Χαρμπέα, ΠΟΙΟΣ ΚΟΒΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ (με κεφαλαία, όπως και εσείς); Αν έχετε να καταγγείλετε κάτι, χαρά μου να το ακούσω. Αν όχι, το σχόλιό σας είναι άστοχο.

Tolis Stournaras Σοβαρά τώρα έξω από τα σπίτια μας έχουμε χωματόδρομο, δύο μέτρα χόρτα και διασταυρώσεις χωρίς σήμανση που κάθε δεύτερη μέρα όλο και κάποιος τρακαρει. Φώτα δεν υπάρχουν και το βράδυ δεν βγαίνουμε από το σπίτι γιατί είναι γεμάτος ο τόπος αδέσποτα και όλα αυτά δέκα λεπτά από το κέντρο των Τρικάλων στον πυργετό και προτεραιότητα είναι τα λουλουδάκια οι άχρηστοι ποδηλατόδρομοι και τα λαμπάκια στις γέφυρες? Εμείς δηλαδή κύριε Δήμαρχε τι είμαστε μόνο για να πληρώνουμε?

Dimitris Papastergiou Χωρίς να ξέρω πού μένετε, για να έχετε χωματόδρομο, προφανώς είστε σε περιοχή εκτός σχεδίου ή σε περιοχή που δεν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο, συνεπώς δεν έχετε πληρώσει για έργα υποδομής. Τα τέλη που πληρώνετε είναι για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό, αυτόν που υπάρχει σε όλη την πόλη, τους δρόμους και τις πλατείες από τις οποίες περνάτε και εσείς, όπως και εγώ. Τα λουλουδάκια και τα λαμπάκια μπορεί να μη σας αρέσουν, αρέσουν όμως στην πλειοψηφία των δημοτών. Τέλος τα αδέσποτα δεν τα αφήνει ο δήμος αλλά δημότες όπως εσείς και εγώ. Χρήσιμο θα ήταν να ξέρετε ότι ο νόμος για τα αδέσποτα επιβάλλει τον εμβολιασμό , τη στείρωσή τους και την απελευθέρωσή τους. Τα περισσότερα από αυτά που λέτε, ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. Είσαστε λοιπόν, ότι και εμείς οι υπόλοιποι, πολίτες με ίσα δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Tolis Stournaras Μένω δίπλα σε σχολείο στο 28ο Δημοτικό για την ακρίβεια, η περιοχή μου βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως εδώ και χρόνια και το ένα τρίτο σχεδόν από το οικόπεδο μου το παραχωρησα ενω το πληρωσα ολο για αυτόν ακριβώς τον λόγο για να γίνει ο δρόμος που δεν έγινε ποτέ. Ηλεκτροφωτισμος δεν υπάρχει, εγώ ο ίδιος αγοράζω και αλλαζω λάμπες για τους ελάχιστους που υπάρχουν και δεν συντηρούνται ποτέ. Τελευταία φορά που πήρα στο Δήμο για τα αδέσποτα μου είπαν να τους ρίξω φόλα… Και στην τελική τα Τρίκαλα δεν είναι μόνο το κέντρο το οποίο απ ότι φαίνετε είναι και το μοναδικό σας μέλημα…

Dimitris Papastergiou Καταρχήν να συμφωνήσουμε αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν λάμπες; Ή υπάρχουν και δεν τους αλλάζουμε ή δεν υπάρχουν. Ο Δήμος και λάμπες έχει (έχουμε αλλάξει πάνω από 6.000 λαμπτήρες αυτούς τους 20 μήνες) και (κάποια…) συνεργεία έχει, συνεπώς δεν δέχομαι ότι εσύ τις αγοράζεις και τις περνάς. Αύριο από περιέργεια θα αναζητήσω στη βάση δεδομένων των αιτημάτων του Δήμου πότε υπήρξε αίτημα για αλλαγή λαμπτήρα στην περιοχή σου και αν αυτό ικανοποιήθηκε. Προφανώς αμφισβητώ επίσης το ότι σου είπανε να ρίξεις φόλα στα σκυλιά. Πότε και και με ποιον μίλησες; Όσο για το αν μας νοιάζει μόνο το κέντρο, πήγαινε μία βόλτα μέχρι την περιοχή δεξιά και αριστερά της οδού Καλαμπάκας στην οποία έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο και -φέτος μόνο- έχουμε κάνει έργα πάνω από 300.000 ευρώ σε υποδομές, οδοποιίες κλπ. Δεν είναι και τόσο κέντρο όπως ξέρεις… Αν θέλεις μου λες ποιος είναι ο δρόμος που μένεις, γιατί δίπλα στο 28ο δεν θυμάμαι να υπάρχει δρόμος στην κατάσταση που αναφέρεις. Προβλήματα σε κομμάτια δρόμων υπάρχουν λόγω δυσκολιών στην εφαρμογής του σχεδίου πόλης, όχι όμως γενικευμένα.

Dimitris Papastergiou Και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τον κόμβο μετά το γήπεδο… Όχι και τόσο κέντρο επίσης… Και ο κόμβος της Καλαμπάκας; Δεν τον λες και αυτόν κέντρο…

Χρήστος Οικονόμου Είναι εύστοχο κατά την δική μας κρίση να ασκούμε κριτική και να συμπεραίνουμε σε όλα.Αναρωτιέμαι και ερωτώ..Πόσοι από μας,ενσυνείδητοι δημότες,οι έχοντες πάντα τον πρώτο λόγο σε όλα να εργοκρίνουμε όταν φαινομενικά κάποια στοιχειώδη πράγματα μπορούμε και εμείς να τα κάνουμε?Πάντα κάποιος μας φταίει.Πάντα κάποιος “πάνω από μας” πρέπει να φταίει.Είναι αυτή όμως η πραγματικότητα?Ή απλά έτσι μας αρέσει ή μας βολεύει να λέμε?

Κώστας Χαχάμης …στο ανεκδιήγητο roundabout με την ψηφίδα μπάνιου… Βόμβα θέλει αυτό Δημήτρη, όχι περιποίηση! Εκτός αν γίνει δημόσιο ουρητήριο, οπότε αλλάζει το πράγμα…!

Dimitris Fouskas Κάποια πράγματα ειναι και θεμα αισθητικής και όχι μονο υποδομών !Μπραβο σε ολους