Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σάκης Παπαδόπουλος: Θα νικήσει η ΕΛΠΙΔΑ

21.01.2015

“Κανένας στίχος σήμερα δὲν κινητοποιεῖ τὶς μᾶζες. Κανένας στίχος σήμερα δὲν ἀνατρέπει καθεστῶτα.», έγραφε ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Τι κινητοποιεί και τι εμπνέει σήμερα; Η ΕΛΠΙΔΑ. Η ελπίδα και η στράτευση μας σε έναν δύσκολο, αλλά αναγκαίο αγώνα για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Για την αναγέννηση ενός τόπου πανέμορφου και ιστορικού, με τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες και χαρισματικό ανθρώπινο δυναμικό, που διαπρέπει όταν αναγκάζεται να ξενιτευτεί.

Θέλουμε την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας, της Δικαιοσύνης, της ουσιαστικής Δημοκρατίας, της βιώσιμης αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής τραγωδίας.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έχουμε συνείδηση της τραγικής κατάστασης. Γνωρίζουμε ότι λεφτά δεν υπάρχουν στα δημόσια ταμεία. Υπάρχουν όμως οι αναξιοποίητες δυνατότητες για την επανεκκίνησης της οικονομίας, αλλά και ο συσσωρευμένος πλούτος όλων εκείνων που επωφελήθηκαν από τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, τις αθέμιτες συναλλαγές, του φαύλου πολιτικού συστήματος που πρέπει να απομακρυνθεί από τις προνομιακές πολυθρόνες της εξουσίας.

“Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου η ελπίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει πατρίδα την Ελλάδα, και η Ευρώπη που ονειρευόμαστε έχει πυξίδα για την αλλαγή”, έγραψε η EL PAIS.

Αυτή τη μάχη της ΕΛΠΙΔΑΣ στις εκλογές της 25/1/2015 πρέπει να την κερδίσουμε όλοι μαζί. Γιατί “το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του έτσι νέτο σκέτο, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς”.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2015 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.

 

ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ