Κυριακή 23.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πάντρεψαν μεταξύ τους δίδυμα αδέλφια 6 ετών!

27.12.2018

Παγκόσμια αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι δύο εξάχρονα δίδυμα, ο Γκιτάρ και η Κίουι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με απόφαση των γονικών τους, οι οποίοι πιστεύουν ότι τα παιδιά τους σε προηγούμενη ζωή υπήρξαν …εραστές και ότι είναι κάρμα που γεννήθηκαν μαζί!

Οι βουδιστές πιστεύουν πως όταν τα δίδυμα είναι διαφορετικού φύλου έχουν «κάρμα» από σχέσεις σε μια προηγούμενη ζωή, οπότε γεννήθηκαν ξανά μαζί, επειδή το «χρέος» τους δεν έχει τακτοποιηθεί. Σύμφωνα με αυτήν την δοξασία, αν δεν παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν όταν μεγαλώσουν αρκετά, τότε θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

«Πιστεύουμε πως τα δυο τους υπήρξαν ζευγάρι σε μια προηγούμενη ζωή, για αυτό κάναμε και το γάμο. Είναι κάτι που έχουμε κληρονομήσει από τους αρχαίους προγόνους μας. Πρέπει να κάνουμε ένα γάμο για τα δίδυμα ως λύση σε όλα τα προβλήματα που είχαν πριν ξαναγεννηθούν. Αν παντρευτούν, θα έχουν υγεία και καλοτυχία στην ζωή τους», δήλωσε ο πατέρας των παιδιών.

Στην παραδοσιακή τελετή, που ξεκίνησε με πομπή στον δρόμο, ακολούθησε ένα «παιχνίδι» στο οποίο ο γαμπρός κλήθηκε να περάσει από εννέα «πύλες» πριν συναντήσει την νύφη.

Στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσει 200.000 μπατ σε μετρητά και χρυσό αξίας περίπου 1.000 δολαρίων πριν την πάρει.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τα παιδάκια μέσα στον πλούτο, να αγκαλιάζονται και να περνούν βέρες.