Παρασκευή 20.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πάνος Νάτσης: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα

30.01.2022 /

Τα αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση ερευνούν οι αρχές

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, ερευνούν οι αρχές. Το δυστύχημα έγινε στις  6.45 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μιλά στο newsit.gr, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και στη συνέχεια έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

O οδηγός του φορτηγού δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον “Ερυθρό Σταυρό” για αλκοτέστ. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ένα κράνος, που -μέχρι στιγμής- δεν έχει γίνει γνωστό αν το φορούσε ο Πάνος Νάτσης ή απλώς το είχε μαζί του.