Δευτέρα 05.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα μηνύματα των πολιτικών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

01.06.2022

ΜΗΝΥΜΑ Θ. ΛΙΟΥΤΑ

Το Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για τις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις στις υποψήφιες και στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, των Γενικών και των Εσπερινών Λυκείων

Για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στις υποψήφιες και στους υποψηφίους, των ΕΠΑΛ , των Γενικών και των Εσπερινών Λυκείων μας, καλή επιτυχία.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν το αποκορύφωμα μιας επίμονης και πολύ σημαντικής προσπάθειας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν διαχρονικά για εμάς στην πατρίδα μας, ένα μεγάλο ορόσημο στις ζωές των μαθητών και των οικογενειών τους. Αντανακλούν τη μεγάλη προσπάθεια.

Είναι μια προσπάθεια, η οποία στηρίζεται και ένας αγώνας, ο οποίος δίνεται από τη δυναμική τριάδα, των υποψηφίων, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών των μαθητών μας!

Όλοι μαζί, με στόχευση, αντοχές και πολλές θυσίες, παίρνουν μέρος στον αγώνα της προετοιμασίας. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις υποψήφιες και στους υποψηφίους για τη στόχευση, για τη μεγάλη δύναμη, για την κρίση και τα όνειρά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για το αξιέπαινο και μεγάλο τους έργο μέσα στα σχολεία της πατρίδας μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς και στις οικογένειες για τις μεγάλες θυσίες. Για το γεγονός ότι είναι δίπλα στα παιδιά και αγωνίζονται μαζί.

Καλή επιτυχία από την καρδιά μου σε όλους!

Με ψυχραιμία, με θάρρος, με καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, παιδιά θα τα καταφέρετε μια χαρά! Ο κύκλος του σχολείου κλείνει. Σας περιμένει το μέλλον σας. Αδράξτε το!

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις να ξεκινούν, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία και δύναμη, στους μαθητές και τις μαθήτριες που θα συμμετέχουν.

Όλοι γνωρίζουμε τους αγώνες και τις θυσίες που έχουν κάνει τα παιδιά μας για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και πως οι Πανελλαδικές αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στη ζωή τους. Με την στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονέων τους έχουν λάβει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να προετοιμαστούν και να επιτύχουν το στόχο τους.

Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτός ο σταθμός είναι μόνο ένα βήμα στην πορεία της ζωής τους. Θα ανοίγονται συνεχώς νέοι δρόμοι, νέες ευκαιρίες, νέες προκλήσεις, για να εξερευνήσουν τις προοπτικές που θα τους δοθούν.

Σε αυτή την πορεία θα είμαστε όλοι δίπλα τους. Για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Και με τους δικούς τους όρους να δημιουργήσουν το αύριο όπως αυτοί και αυτές το επιθυμούν.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

ΜΗΝΥΜΑ Θ. ΑΛΕΚΟΥ

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία  σε όλους τους υποψήφιους μαθητές του Δήμου Μετεώρων.

Θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν τον δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία όλων των μαθητών.

Καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος