Παρασκευή 17.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΑΜΕ: Ετοιμότητα για να αντιπαλέψουμε το νέο «μνημόνιο»!

03.06.2015

ΝΑ  ΠΑΡΟΥΝ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ   ΓΙΑ  TO  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙO  TOY  ΠΑΜΕ  ΣΤΙΣ  10  ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Τώρα είναι η ώρα της αγωνιστικής απάντησης!

 Όχι άλλη υποχώρηση! Με τη δύναμη μας και τους αγώνες μας μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Αυτό είναι το όπλο που μας έχει μείνει και πρέπει να αξιοποιήσουμε! 

Με σωματεία γερά, με κίνημα που να χτυπάει απευθείας  τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, απαλλαγμένο από τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, με σταθερό το μέτωπο απέναντι σε ΕΕ-ΔΝΤ και τις εκάστοτε αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Να δυναμώσουν οι αγώνες σε κάθε χώρο δουλειάς και στους κλάδους.

Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά, μαχητικά!

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Δ.Σ. των Σωματείων, Συνδικάτα και Συλλόγους του μαζικού κινήματος στο νομό μας, να συνεδριάσουν άμεσα και να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο Συλλαλητήριο που οργανώνει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο Νομό μας την Τετάρτη 10 Ιούνη.

Καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουμε μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν από κοινού κυβέρνηση και θεσμοί (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ).

Να πάρουμε θέση μάχης απέναντι στα νέα μέτρα που προετοιμάζονται, που τσακίζουν ότι εργατικό δικαίωμα απέμεινε.

Να στείλουμε μήνυμα μαχητικής αντίστασης και διεκδίκησης στις νέες προκλητικές αξιώσεις των βιομηχάνων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι επείγουσα ανάγκη να οργώσουμε κάθε χώρο δουλειάς, να μην μείνει κανείς εργαζόμενος χωρίς ενημέρωση, χωρίς να γνωρίζει τι ετοιμάζουν σε βάρος του,  χωρίς να πει γνώμη και να πάρει ατομική ευθύνη.

Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα χωρίς καμία καθυστέρηση ώστε να δυναμώσει η συζήτηση στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς, να γίνουν παντού γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, έτσι ώστε να αποφασιστεί συλλογικά η μαζική συμμέτοχη των εργαζομένων στο  συλλαλητήριο στις 10 Ιούνη. Να προετοιμαστούμε για  απεργιακή κινητοποίηση .

Τετάρτη  10  Ιούνη και ώρα  8.00 το βράδυ στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ- Να είμαστε ΟΛΟΙ – Δηλώνουμε  συμμετοχή!!!