Σάββατο 29.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δωρεάν μαθήματα από το ΠΑΜΕ για παιδιά ανέργων γονέων

02.10.2015

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ με τα ταξικά εργατικά σωματεία του νομού μας, Των Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Των Λογιστών – Των Συνταξιούχων ΙΚΑ –  Του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Τρικάλων που συσπειρώνονται  στου ΠΑΜΕ, που διοργανώνουν  για τρίτη συνεχή χρονιά τα δωρεάν μαθήματα σε παιδιά ανέργων (Γυμνασίου – Λυκείου), που γίνονται από τους Εκπαιδευτικούς του ΠΑΜΕ, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι: συνεχίζονται  καθημερινά ,πλην Σαββατοκύριακου, οι  εγγραφές έως  την Παρασκευή 8 Οκτώβρη, από τις 10.00  το πρωί  έως τις 2.00 το μεσημέρι, στα γραφεία των σωματείων που είναι στο Ε.Κ.Τρικάλων ( 1ος & 2ος όροφος).   

Τα μαθήματα που θα γίνονται θα είναι όλα τα Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία, με προτεραιότητα τους μαθητές του Λυκείου και στη συνέχεια του Γυμνασίου.

Για την εγγραφή των παιδιών, από τους ανέργους γονείς πρέπει να προσκομίζονται:

α) Αντίγραφο κάρτα ανεργίας των γονιών.

β) Αντίγραφο του εκκαθαριστικού της εφορίας 2015.

Για  τα παιδιά των μελών των σωματείων, για περεταίρω ενημέρωση, οι γονείς να απευθύνονται στα  Δ.Σ. των  Σωματείων τους.

Για την καλύτερη οργάνωση των μαθημάτων, καλούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα, σε σύσκεψη την Κυριακή 11 Οκτώβρη στις 11 το πρωί στο ισόγειο του κτιρίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα Μαθήματα φέτος, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων και Πλούτωνος γωνία.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6974127267  και  6932560060