Τετάρτη 01.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

5η στο Πανευρωπαϊκό πάλης η Λουκία Καραγιάννη …

20.07.2022 /

Με την 5η  θέση επέστρεψε ο αθλήτρια του ΑΠΣ Τρίκαλα Λουκία Καραγιάννη από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης 2022, την 12η ο Δημήτρης Δημόπουλος και την 14η ο Σωτήρης Ντόντος, το οποίο διεξήχθη από 15 έως 19/07/2022 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν για πρώτη φορά με την εθνική μας ομάδα σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σίγουρα οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές.

Η Λουκία Καραγιάννη αγωνίστηκε στην κατηγορία των 62 kgr  και έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την πέμπτη θέση στην Ευρώπη. Στις λεπτομέρειες, στον μικρό τελικό έχασε το χάλκινο μετάλλιο.

Από το σύλλογό μας στην κατηγορία των 44 kgr αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Ντόντος, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πραγματικά σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία κατέκτησε τη 14η θέση στην Ευρώπη.

Επίσης, ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος αν και αγωνίστηκε με μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο αγώνες αλλά και τις εντυπώσεις και κατατάχτηκε στην 12η θέση στην Ευρώπη .

Τους αθλητές στους αγώνες συνόδευσε, ο προπονητής του συλλόγου μας και ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Κατσαρός.

Την αθλήτρια και τους δυο αθλητές υποδέχθηκαν, με ενθουσιώδη τρόπο, σήμερα το μεσημέρι  στο γυμναστήριο οι συναθλητές τους, το ΔΣ του συλλόγου και γονείς.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου μας, συγχαίρουν την Λουκία, τον Σωτήρη και τον Δημήτρη, για την προσπάθεια, τον αγώνα και τις επιτυχίες τους!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας

[fbcomments]