Σε προπονητική ημερίδα πάλης συμμετείχαν το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων (Κατσιμήδιο), 51 μικροί αθλητές του συλλόγου μας, ηλικίας 4- 11 ετών και συνολικά 124 αθλητές και αθλήτριες.
Η ημερίδα διοργανώθηκε στα Τρίκαλα, από το σύλλογό μας και συμμετείχαν ο ΟΓΧΗΣΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, η ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Οι μικροί παλαιστές μας πάλεψαν με την ψυχή τους και κατέκτησαν όλοι τους μετάλλιο.
Επίδειξη αγωνιστικής πάλης πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές του συλλόγου μας: Παπαβασιλείου Κ., Παπαβασιλείου Δ., Λώλης Στ., Λώλης Σωτ., Δημόπουλος Δ., Τζιμούρτος Μιχ., Μπάρδης Ορ. και Τερτίκας Παν.
Επίσης η ομάδα γυμναστικής fan & fit παρουσίασε εντυπωσιακό πρόγραμμα γυμναστικής με τα κορίτσια:
Η προπονητική ημερίδα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του συλλόγου μας, ο οποίος προέκυψε από τον προβληματισμό των υπευθύνων, που έχουν σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
Κοινή μας πεποίθηση είναι πως ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα από τις διάφορες δραστηριότητες των παιδιών γιατί μέσα από αυτόν προσκομίζουν οφέλη και ανεκτίμητα εφόδια.
Πιστεύοντας, πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού, βασικοί μας στόχοι είναι και η συμμετοχή των παιδιών- αθλητών σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, τις οποίες εμείς θεωρούμε υποχρέωσή μας να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας.
Κατανοώντας:
έχουμε θέσει:
ως κυρίαρχο στόχο μας την εκπόνηση αθλητικών και πολιτισμικών-κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία προσδοκούμε να συντελέσουν στη διαρκή βελτίωση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των αθλητών και των αθλητριών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας, δίνοντας τους έτσι απαραίτητα εφόδια ως αντίβαρο στις «κακές συνήθειες» που μαστίζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.
Ο ΑΠΣ Τρίκαλα έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές:
Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Νίκος Τσιακάρας