Τρίτη 25.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Παλαιστής μαχαιρώνει διαιτητή στο κεφάλι εν ώρα αγώνα – Βίντεο

20.12.2021

Ο Κέβιν Νίκολσον είναι ένας μασκοφόρος παλαιστής με το ψευδώνυμο «Hannibal». Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πάλης έκανε το αδιανόητο. Παράτησε τον αντίπαλο του και τα έβαλε με τον διαιτητή.

Μάλιστα τον έβαλε κάτω, ανέβηκε από πάνω του και μετά το ξύλο που του έριξε, με ένα μαχαίρι άρχισε να τον καρφώνει στο κεφάλι. Ο διαιτητής Λάντο Ντελτόρο, σφάδαζε στο έδαφος μέχρι που λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Προσοχή Σκληρές Εικόνες:

Όλα αυτά έγιναν κατά τη διάρκεια αγώνα πάλης (κατς) στο Ίρβινγκ του Τέξας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι ο Λάντο παραλίγο να έχανε τη ζωή του αφού είχε υποστεί υποογκαιμική καταπληξία.

Πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκύπτει όταν κάποιος χάνει περισσότερο από το 20% του αίματος ή των υγρών του σώματος του ξαφνικά. Αυτή η σοβαρή απώλεια υγρών καθιστά αδύνατο για την καρδιά να εξωθήσει αρκετό αίμα στο σώμα. Προκαλείται από απώλεια αίματος από σοβαρές πληγές.

Η ομοσπονδία τιμώρησε τον «Hannibal» με αποβολή εφ όρου ζωής από τα ρινγκ, για αυτήν την εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του.

Η απάντηση του Παλαιστή

«Δεν μου είπε να σταματήσω»

Αδιανόητη ήταν η απάντηση από την πλευρά του ο «Hannibal» που υποστήριξε, πως συνέχισε να κάνει ότι έκανε και ενώ ο διαιτητής σφάδαζε γιατί σε καμία στιγμή ο διαιτητής δεν του ζήτησε να σταματήσει ή έστω να του πει ότι πονούσε.

 

Ετικέτες: