Παρασκευή 12.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα «Τέχνη και Αθλητισμός»

15.05.2015

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδας», σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Τέχνη και Αθλητισμός», με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 17 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον πρώτο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (πρώην Νομαρχία). Η έκθεση η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου θα είναι καθημερινά ανοιχτή για το κοινό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Τα έργα τα οποία θα εκτεθούν έχουν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά που συμμετείχαν στον ομώνυμο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής και ο οποίος διενεργήθηκε σε 23 πόλεις της Ελλάδας. Οι διαγωνιζόμενοι, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών δημιούργησαν 428 έργα που οργανώθηκαν και αξιολογήθηκαν σε τρεις ηλικιακές ομάδες:

  • Από 5 έως 7 ετών
  • Από 8 έως 11 ετών
  • Από 12 έως 17 ετώνΣτην εκδήλωση θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις στα έργα που ξεχώρισαν.

    Οι επισκέψεις των σχολείων θα πραγματοποιούνται κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στο τηλέφωνο 24310-35106.

 

[fbcomments]