Σάββατο 12.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο ΟΧΙ Αρκουμανέα για rapid tests στους καθηγητές και μαθητές της Θεσσαλίας

29.01.2021

Ένα απίστευτο ΟΧΙ και χωρίς καμιά εξήγηση είπε για τα δωρεάν rapid tests σε εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες, που είχαν προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις κατά τόπους Κ.ΟΜ.Υ., ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ  Αρκουμανέας, αφήνοντας άναυδο και εκτεθειμένο τόσο τον ίδιο τον Αγοραστό, όσο τον Συντονιστής Δράσεων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 Βασίλειος Πινακά.

“Δυστυχώς παρά τις ενέργειές μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Δράση διενέργειας Δωρεάν Rapid test για τον COVID-19 στους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που από κοινού σχεδιάσαμε κατόπιν αιτήματός σας προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέα προ τριημέρου έλαβε αρχικά την θετική απάντηση και συγκατάθεσή του ώστε να συμμετάσχουν οι Κ.ΟΜ.Υ. ειδικού σκοπού του ΕΟΔΥ Θεσσαλίας και να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, λάβαμε πριν λίγο την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ πως ΔΕΝ είναι θετικοί ως προς τη διενέργειά της.

Κατανοείτε πως χωρίς τη συμμετοχή των Κ.ΟΜ.Υ. η πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης καθίσταται αδύνατη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεση σας και στηρίζουμε την Εκπαιδευτική κοινότητα και θα συνεχίσουμε την συνεργασία και την στήριξή μας στο έργο σας”.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Πινακάς

Συντονιστής Δράσεων και Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19

Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας